PSV brengt nieuw bod uit op Bruma

0

Na het vertrek van de Nederlandse Jeffrey Bruma, heeft PSV al enkele weken een oogje op een nieuwe Bruma. Ondanks dat Marcel Brands heeft aangegeven dat de speler onmogelijk is om vast te leggen, lijkt de serieus erg serieus te worden.

Volgens de Portugese krant A Bola heeft PSV zelfs een nieuw bod uitgebracht van zeven miljoen euro.
Bruma wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar PSV. Brands gaf vrijdag echter aan dat er al tijden geen contact meer is geweest over de 21-jarige aanvaller van Galatasaray. "Geloof me, onhaalbaar", waren de duidelijke woorden van de technisch manager. A Bola denkt nu echter te weten dat de Turkse topclub overstag gaat voor een transfersom van zeven miljoen. Bruma kan in dat geval een vijfjarig contract tekenen in Eindhoven.
De Portugees speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Real Sociedad. Hij kwam tot 32 competitieoptredens in de Primera Division, waarin hij twee keer scoorde. De kans dat hij daadwerkelijk naar PSV vertrekt, lijkt nog altijd klein. De Nederlandse kampioen komt waarschijnlijk pas in actie als Luciano Narsingh of Florian Jozefzoon de deur van het Philips Stadion achter zich dicht trekt.
Share.

Laat een reactie achter